Čestitke! Tvoje naročilo je bilo uspešno oddano…

Tvoje naročilo je bilo uspešno oddano in vsi relevantni podatki bodo v naslednjih petih minutah poslani na tvoj elektronski naslov.

 

Prav tako bomo v najkrajšem možnem času začeli s pripravo paketa, s katerim boš odišavil/a svoj prostor.

 

Še preden pa to naredimo, pa si želimo poskrbeti da ti tvoje najljubše dišave ne bo tako hitro zmanjkalo… in, da te obenem nove zaloge dišav ne bodo stale celega premoženja.

 

Naš cilj je namreč, da postane “dišavca” del vsakega slovenskega doma in nepogrešljiv del tvojega jeklenega konjička, zato smo ustvarili posebno ponudbo, s katero si lahko zagotoviš svojo najljubšo dišavo po noro ugodni ceni…

2x Kartica Dark Charms - kar 22% ceneje

Redna cena ene kartice je 11 €, mi pa ti v sklopu te enkratne ponudbe – ki je na voljo zgolj in samo ta trenutek – ponujamo dodatni dve “dišavci” kar 22% ceneje.

To pomeni, da boš dve kartici Dark Charms dobil za le 17,16 € (namesto 22 €) torej prišparaš več kot 4 €.

Če si torej želiš, da k tvojemu primarnemu naročilu dodamo še dve dodatni kartici Dark Charms po izjemno privlačni ceni, ki je ni moč najti nikjer drugje (in je verjetno ne boš videl nikoli več) potem klikni na spodnji gumb in naš IT sistem bo k tvojemu primarnemu naročilu avtomatsko dodal to neverjetno kupčijo.

*Klik na ta gumb bo avtomatsko dodal dodatni kartici po izjemno ugodni ceni k tvojemu primarnemu naročilu.

V kolikor te dodatne ponudbe ne želiš izkoristiti, nič narobe – v tem primeru preprosto klikni na spodnji gumb, ki te bo preusmerila na končno zahvalno stran.

Hvala za tvoje zaupanje.

Janja iz Dišavce

 

P.S. Ne bi bila rada sitna, ampak ta ponudba je na tej strani res na voljo zgolj 9 minut, oziroma zdaj verjetno samo še kakšnih 6. Naknadno do te akcijske ponudbe žal ni možno priti, saj je na voljo samo na dan {order_date} in samo na tej spletni strani.

ur
minut
sekund

*Klik na ta gumb bo avtomatsko dodal dodatni kartici po izjemno ugodni ceni k tvojemu primarnemu naročilu.

© 2022 ELISION d.o.o. | VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Iskalnik

Izdelek je bil dodan v košarico!