HVALA za zaupanje

Tvoje naročilo je bilo uspešno oddano in vsi relevantni podatki bodo v naslednjih petih minutah poslani na tvoj elektronski naslov.

 

Prav tako bomo v najkrajšem možnem času začeli s pripravo vzorcev, s katerim se boš lahko prepričal o kakovosti in eksluzivnosti naših vonjav.

 

Ker si nam zaupal pri naročilu brezplačnega seta vzorcev, ti želim ponuditi enkratno priložnost, da h svojem naročilu dodaš našo najbolj prodajan izdelek – Kartico Pomaranča čili.

 

Naš cilj je namreč, da postane “dišavca” del vsakega slovenskega doma in nepogrešljiv del tvojega jeklenega konjička, zato smo ustvarili posebno ponudbo, s katero si lahko zagotoviš svojo najljubšo dišavo po noro ugodni ceni…

Kartica Pomaranča čili - kar 22% ceneje

Redna cena ene kartice je 10,50 €, mi pa ti v sklopu te enkratne ponudbe – ki je na voljo zgolj in samo ta trenutek – ponujamo dodatno “dišavco” kar 22% ceneje.

To pomeni, da boš kartico Pomaranča čili dobil za le 8,19 € (namesto 10,50 €) torej prišparaš več kot 2 €. Kar pa je že skoraj znesek poštnine 🙂

Če si torej želiš, da k tvojemu primarnemu naročilu dodamo še dodatno kartico Pomaranča čili po izjemno privlačni ceni, ki je ni moč najti nikjer drugje (in je verjetno ne boš videl nikoli več) potem klikni na spodnji gumb in naš IT sistem bo k tvojemu primarnemu naročilu avtomatsko dodal to neverjetno kupčijo.

*Klik na ta gumb bo avtomatsko dodal kartico po izjemno ugodni ceni k tvojemu primarnemu naročilu.

V kolikor te dodatne ponudbe ne želiš izkoristiti, nič narobe – v tem primeru preprosto klikni na spodnji gumb, ki te bo preusmerila na končno zahvalno stran.

Hvala za tvoje zaupanje.

Janja iz Dišavce

 

P.S. Ne bi bila rada sitna, ampak ta ponudba je na tej strani res na voljo zgolj 9 minut, oziroma zdaj verjetno samo še kakšnih 6. Naknadno do te akcijske ponudbe žal ni možno priti, saj je na voljo samo na dan {order_date} in samo na tej spletni strani.

ur
minut
sekund

*Klik na ta gumb bo avtomatsko dodal kartico po izjemno ugodni ceni k tvojemu primarnemu naročilu.

Nevem kaj še iščeš tukaj, ampak naj ti prilepim nekaj mnenj naših kupcev

"Daleč najboljša dišavca"
"Odličen vonj, čista eleganca.. naročil, dobil, navdušen"
"Če bo kdo okleval ali naj kupi ali ne, naj kupi tri! Diši res noro dobro, osebno priporočam Cuban."
"Diši odlično, hvala za super hitro dostavo."
"Osebno sem zelo zadovoljen, bomo videli kaj pravijo drugi"
"Cuba je res neverjetna, top dišava za v avtomobil."

© 2022 ELISION d.o.o. | VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Iskalnik

Izdelek je bil dodan v košarico!